Labradoren

Sandyland Night Flight

– all a Labrador

På jagt

Labradorens apporteringsinstinkt betyder at den konstant samler ting op, og bærer rundt på det, ikke mindst når der skal siges goddag. Kan man ikke acceptere en hund der samler alt op, - som den i øvrigt pænt afleverer i hel stand - bør man ikke vælge en labrador.

En labrador kræver opmærksomhed og opgaver. Den er ikke egnet som familiehund, hvis man ikke ønsker at stimulere den mentalt. Det er ikke nok, blot at gå en tur en gang om dagen! Den skal aktiveres i samarbejde med dig! Man skal ikke glemme, at selv om Labradoren er en alle tiders familiehund, så er det også en brugshund / jagthund, der er født til at arbejde, og altid parat til at bruge sine alsidige evner.

Enhver der kender labradoren ved, at der kan skrives meget mere om racen og om de enkelte individer. Ovenstående er kun et uddrag af tilgængeligt materiale, for at de, der ikke kender til racen, kan få et lille indblik i en højst elskelig hunderace.

Slutteligt på denne side har, jeg sat forordet fra ”The Labrador” af Ing-Marie Hagelin

 

The LABRADOR
"He was big, black and friendly. He loved everyone: children unable to let things alone, salesmen at the door, cats. His looks didn't always fulfil the demands from the experts, but his heart was warm and big. He had English ancestors and a proud owner and he eventually became the sire to our first Labrador. After making his acquaintance, no other dog meant the same as before. The word 'dog' became equal to Labrador - and it still is. And that is the way it must be for every one of us who've met the right kind of Labrador." 
From the foreword of the book "The Labrador" by Ing-Marie Hagelin

Forside

Indhold

Velkommen

Hundene

Hvalpe

Labradoren

Set & sket

Kontakt os

Links