Set & sket

 

17-9-17: Godt nyt på sundhedsfronten. Dion har nu 10 fotograferede afkom - alle er fri på hofte og albuer– 8 har A hofter, 1 har AB, og 1 har B. Alle har 0 på albuerne. Det er vi meget tilfredse med.

 

8-9-17: Vi har i dag sagt farvel til gamle Bailey. Hun blev 13 ½ år. Jessie er dermed flyttet op til mine forældre, så nu bor her på matriklen Dion, Nice og Cuba.

 

29-05-17:  Alle hvalpene er reserveret, og det har været tid afsked, men også goddag til nye udfordringer og et spændende liv hos de nye familier. Den sidste, ”Karla B.R”, rejser torsdag, og så er her stille igen. Det er så intenst og fantastisk at have hvalpe fra drægtighed og  fødsel, til man sender nogle nye individer og personligheder ud i livet. Jeg synes igen, at det er gode og kærlige mennesker de skal bo sammen med. Det betyder så uendeligt meget.

Jeg ønsker jer alle held og lykke med jeres Jubilant hundebarn :-)

 

02-04-17; Vi har fået hvalpe efter Dion og Cuba. Se mere på hvalpesiden her

30-3-17: Vi har fået så mange dejlige tilbagemeldinger fra Nice’s hvalpe - det er vi så glade for. Tak for det til alle jer der sender billeder og hilsner. Her til højre er der to dygtige og smukke hvalpe til træning.

 

7-3-17: Endnu et flot AA/HD resultat på Dions afkom - alle fotograferede har A/0. Dions index er dermed steget til 117 :-)

 

8-1-17: Godt nytår til alle, særligt alle jer hvalpekøbere, for de mange dejlige hilsner og fine billeder I har sendt. Det er så rart at høre at det går godt - det varmer mit hundemoderhjerte.

Vi skal også lige have et TILLYKKE afsted til far Bobby, der blev BIS 1 på DRK skue d. 7-1-17

 

10-11-16: Vi er kommet på facebook. Se os under Jubilant Labradors

Forside

Indhold

Velkommen

Hundene

Hvalpe

Labradoren

Set & sket

Kontakt os

Links