Jubilant hvalpe er - som de har været det i 30 år- opdrættet med primær fokus på sundhed, temperament og allround - ”all a labrador” 

 - med de jagtlige kvaliteter, som en labrador skal have - og med et smukt udseende, hvor man med rette kan sige…..

….en labrador ligner en labrador, og ikke noget som helst andet!

Om mit opdræt - Med stor viden, omhu og vejledning, sender jeg et nyt lille liv - et individ - ud til den rette familie, og jeg glæder mig bagefter over billeder og hilsner fra familien.

 Jeg har opdrættet mange ”verdens bedste hund” gennem tiden. :-)

Klik på billederne og læs om forældrene. Se billeder af vores hunde og update om hvalpene på Facebook her . Se hvalpenes stamtavle og læs lidt mere her.

Hvalpe efter Jubilant Empire State of Mind og Mocca

Milo og Nice, som de kaldes i daglig tale, er meget velfungerende familie- og jagthunde. Milo har også klaret sig godt på udstilling. Han har en vidunderlig og sjov personlighed, arbejdspower og stor vandpassion. Han har været utrolig let at opdrage og træne med. Han er sådan en ”det vil jeg gerne - det løser vi - yes - fedt - næste opgave :-). Han er min tro følgesvend. Nice er min mands ynglings jagthund med stor fart og ihærdighed når hun arbejder, hendes velvilje til lydighed og samarbejde når det forventes.

Nice er 8 år, men lige så Strong & fit som hun altid har været. Hun er en meget stærk tæve, der passer sine hvalpe til UG - den bedste start på livet for hvalpen, og fundamentet for den gode hund man ønsker sig.  Som jeg skriver her på siden, vokser hvalpene op indenfor i vores hus.  De præges detaljeret i både inde- og udemiljø, med respekt for deres psykologiske udvikling.  Hvalpenes stamtavle er baseret på aner med et utal af flotte præstationer på henholdsvis markprøve og udstillinger, og så er de helt igennem sunde og stærke hunde.  En særlig hund der findes forstærket i stambogen, er min helt igennem fantastiske gamle Dion, Jubilant Ultimate Diviner, om har præget sit afkom, i flere generationer med vidunderlige personligheder, stærkt jagtinstinkt og en meget flot sundhed.

Nice har d. 15 august 2023 født 10 hvalpe med Milo som far.

Et flot og ensartet kuld fordelt på 7 sorte tæver og 3 sorte hanner.

Kontakt til Jeanne tlf. 61272014

Forside

Indhold

Velkommen

Hundene

Hvalpe

Labradoren

Set & sket

Kontakt os

Links