Hvalpe

Vores hvalpe er - som de har været det i 26 år - opdrættet med fokus på sundhed og temperament - med de jagtlige kvaliteter, som en labrador skal have.

Begge forældre har A hofter og 0 på albuer, og fri for de arvelige sygdomme som PRA, EIC, CNM, SD2, Nasal parakeratose. Hvalpene kan ikke udvikle disse sygdomme.  Indavlsgrad er 0 %.  Stambogen er spækket med højt præmierede hunde præmierede på markprøve, men også på udstillngsiden via Nice´s far.

Nice er en fortræffelig jagthund, og selvstændig i sin opgaveløsning. Hun er en sjov og opfindsom, ekstremt kærlig familiehund. Final Match, i daglig tale kaldet Sisto, er en fænomenal familie, jagt og markprøvehund. Seneste resultat er 1. vinder med certifikat på A-prøve.  Man må med denne kombination forvente udpræget venlighed og samarbejdsvilje, gode jagtegenskaber med højt tempo ude, ro og kælepotte i sofaen hjemme, men også en racetypisk ydre - og så bliver de alle sorte :-)

 

Se nogle af Nice hvalpe fra første kuld, bla. Jubilant Zia Zavanna, Jubilant Zoul Mate, og Jubilant Zessin Durgham på Facebook her.

Vil du høre mere om Nice så ring til os, og vil du høre mere om Sisto, så ring til Jeff tlf. 2082 3717 eller se Sisto her

Vi har ingen hvalpe nu. Næste kuld forventes forår 2020 efter 

Thirsgaards Final Match (Sisto) og Mocca (Nice)

Forside

Indhold

Velkommen

Hundene

Hvalpe

Labradoren

Set & sket

Kontakt os

Links