Jubilant Ultimate Diviner

Sort han født d. 6.7.2010

DKK. reg. nr.: DK13695/2010

ID Chip: 208206000149315

 

PRØVER: Brugsprøve - kvalifikationsprøve - 3. pr. beg B

Uoff. prøver: . pr. markprøve C, beg. kl.

UDSTIL.: SL, plac. 1, BIR hvalp - Exc. JK, plac. 2 - Exc. JK plac. 3 - Exc. Å.kl. - Exc. BK, plac.2, CK

SKUE: SL, plac. 1, BIR hvalp - Exc, ÅK, Plac. 1, BHK 1, BIR, BIG4 - Exc. brugshundekl. Plac. 1, BHK 1, BIM

DUALVINDER 2013 på DRK retrieverdag, Region Fyn, og vinder af kennel Duncans vandrepokal for bedste retrieverpræstation.

            

AA/HD:                                                               A/0

HD index DKK d. 01.05.17:                           118 (sikkerhed: 0,737) (10 afkom fotograferet - alle fri på hofter og albuer)

EIC/CNM/SD2/HPNK/NASAL:                    Fri

ØJNE/PRA:                                                      Fri/øjenlyst uden anmærkninger

 

Dion, som vi kalder ham, er fra Gingers sidste kuld, og han viderefører vores ”sorte linie.” Han er en meget energisk hanhund, der arbejder med god fart og stil. Selvstændig i søget, er super stabil apportør. Han har apporteret på Brahetrolleborg, og anvendes til praktisk jagt. Han har præsteret på både markprøver og udstilling. Sundhedsmæssigt er han helt i top. Han har er fri for alle arvelige sygdomme. Han har 9 fotografere søskende på mors side, og alle har A/O. Han er halvsøster på mors side til Jubilant Briar Rose, der i en alder af 2½ år havde 3 x 1. pr. i Åben klasse B.  

Dion er den mest charmerende og venlige sorte bamse man kan tænke sig i vores familie, og nu snart 7 år gammel, er han stadig fit for fight, har energi når han skal, og total Zen når han er sammen med os. :-)

Dion er til rådighed for egnede tæver.

 

Om Dions forældre:

Major, Dions far, er en dejlig stor amerikansk bamse, der har der rareste temperament man kan forestille sig. Han er Dansk og svensk udstillingschampion. Major har bestået kvalifikationsprøven, og Ginger har 2. pr. på markprøve med ganske lidt træning. Hun har været en super let dresserbar jagthund, der altid sørger for at holde øje med hvor jeg er. Ginger har en helsøster der er norsk og svensk vildtspors champion, og en anden søster der er klar til vinderklasse på markprøve, samt en datter der er i LP3, og kredsmester.

Billeder

Billeder

Stamtavle

Retur til hundene