Mocca

Sort tæve født d. 24.11.2014

DKK. reg. nr.: DK19642/2014

ID Chip: 208210000509402

  

 

HD/AA:                                                                   A/0

HD index DKK d. 01.04.17:                                      114 (sikkerhed: 0,587)

EIC / CNM / HPNK:/ SD2 / Nasal parak.              Fri via forfædres DNA

PRA/øjne:                                                                     Fri via forfædres DNA/ øjenlyst uden anmærkninger d. 22.08.16 og 05.02.20

 

PRØVER:                                                  

Uoff. prøver:                                           

UDSTIL.:                                                

SKUE:                                                      

                                                   

Nice anvendes på praktisk jagt. Hun er Jans odenseanske bjergged, kænguru eller sådan noget i den retning. Hun er ualmindelig adræt. J Hun har en helt fantastisk mod, drive, fart og power på jagten. Hun har en stor personlighed, og hjemme er hun den skønneste, kærligste, men også frækkeste familiehund. Synes hun, at hun vil have mere overblik, sidder hun gerne om aftenen, på ryggen af Chestefield sofaen. Ikke helt det man er vant til fra en labrador, men som er helt naturligt for Nice.

 

Nice er en parringhvalp med Dion som far, og er valgt på baggrund af hendes stambog på mors side, hvor der er mange højt præmierede markprøvehunde. Kombinationen af blodlinierne i Nice, er kendt fra Jubilant Briar Rose, som er efter Jubilant Imperial Ileach og Labkinvers Bina, som er efter Jubilant Kinvers Queen.

Jan oplever, at hans gode gamle Mercer er genfødt i Nice, og nyder mange jagter og pürcher sammen med hende.

Nice er ikke købt som udstillingshund, men hun har nogle anatomiske kvaliteter, som desværre efter vores opfattelse, ses alt for sjældent blandt udstillingshundene, også hos en del af dem der bliver champions !

Det vi særligt godt kan lide ved Nice, er hendes veltilbagelagte skulder, god længde på overarmen. Hun er velvinklet både for og bag. Krydset kunne være mere vandret, men understøttes at brede lår, og med en god muskelfylde også på inderlåret, således at der er muskulatur hele vejen rundt om hofteledet. Hun har en dejlig lang og tør hals, uden for meget ekstra hud. Hun har en glat pels, med god underuld, og er uden faner og krøller. Hendes ansigt er velformet uden kinder, passende små ører, stamme øjenrande, så der ikke kommer skidt ind inder jagt. En lang mund hvor der er fint plads til alle 42 tænder, og som let kan bære en hare.  Hun giver indtrykket af en sund og adræt hund, om end hun ikke er blandt de største.

Billeder

Data

Stamtavle

Retur til hundene