Jubilant Justice For Peace

Gul tæve født d. 28.03.04

DKK. reg. nr.: 06036/2004

AA/HD: 0/A

 

Bailey, som hun kaldes til daglig, har bestået brugsprøve, og 2. pr. i begynderkl. på B-prøve. Hun har vist stort talent, og har mange gange løst opgaver der er over det niveau hun er præmieret på. Hun er fantastisk god til at markere og huske over længere tid. Til daglig bor hun nu hvor hun er gået på pension, hos vores mormor og morfar, efter at Chiva ikke er mere.

 

På trampejagt har hun altid penduleret i zik zak i god fart foran mig, og dækker 3-4 skytter. Hun har en helt naturlig afstand på ca. 20 –30 m - virkelig en fantastisk hund at have med, og skønt at se en hund der helt naturligt arbejder under bøssen - præcis som der står i racebeskrivelsen at en labrador skal gøre. De sidste par gange vi har været på fællesjagt i vestjylland, er hun den eneste der har rejst fasaner. Der har været flere forskellige hunde racer med, og skønt der er meget få fasaner i Vestjylland, har Bailey alligevel vist at hun har en specielt god næse for fasaner.

Hun er den sødeste hund man kan forestille sig, lige så mild som hun er lys, og helt overstadig når hun lige ser et menneske hun kan hilse på.

 

Bailey er helt igennem en dejlig og nem hund, og med et super temperament, men også med masser af tempo og selvstændighed.

Retur til hundene