Jubilant Justice For Peace

Gul tæve:  28.03.04 - 08.09.17

DKK. reg. nr.: 06036/2004

AA/HD: 0/A

 

 

 

 

Bailey, som hun hed daglig, har bestod brugsprøve, og fik 2. pr. i begynderkl. på B-prøve. Hun har altid vist stort talent, og har mange gange løst opgaver der er over det niveau hun blev præmieret på. Hun var fantastisk god til at markere og huske over længere tid. Hun havde sit otium hos  vores oldemor og oldefar , hvor hun var midtpunkt.

 

På trampejagt har hun altid penduleret i zik zak i god fart foran mig, og dækkede 3-4 skytter. Hun havde en helt naturlig afstand på ca. 20 –30 m - virkelig en fantastisk hund at have med, og skønt at se en hund der helt naturligt arbejder under bøssen - præcis som der står i racebeskrivelsen at en labrador skal gøre. De sidste par gange vi var på fællesjagt i vestjylland, var hun den eneste der rejste fasaner. Der har været flere forskellige hunde racer med, og skønt der er meget få fasaner i Vestjylland, har Bailey alligevel vist at hun har en specielt god næse for fasaner.

Hun var den sødeste hund man kan forestille sig, lige så mild som hun var lys, og helt overstadig når hun lige så et menneske hun kunne hilse på.

 

Bailey var helt igennem en dejlig og nem hund, og med et super temperament, men også med masser af tempo og selvstændighed.

Retur til hundene